The first gift (Kris/Lay) {fordítás}

Eredeti történet: The first gift
Író: delicibear
Páros: Kris (Yifan) x Lay (Yixing)
Érintett banda: EXO
Korhatár: 12
Figyelmeztetés: Fiú x fiú szerelem


Yixing az ujjai között lévő selyem szalagot simogatta. Az alsóajkába harapott; nagyon izgult, hiszen Kris bármelyik percben kisétálhat a szobából, egyenesen hozzá, a nappaliba. Az ölében pihenő kis dobozka az első ajándék volt, amit a kedvesének szánt. Remélte, hogy tetszeni fog neki.

Elgondolkodott, hogy vajon nem túl sok-e a csomagolás. A szalag végigfutott a doboz mindkét oldalán, majd a tetején egy citromsárga masniba kötve díszelgett, míg a papír halványkék színben pompázott. 

A kanapén ülve várt tovább, miután az előtte lévő dohányzóasztalra tette az ajándékot. Ismét az alsóajkát kezdte rágcsálni, miközben próbálta lecsillapítani a szívverését, és a farmernadrágjába törölgette izzadt tenyereit. Mély lélegzetet vett. 

- Kris, ide tudnál jönni pár percre? - kiáltott a szoba felé.

A férfi lomhán ballagott végig a folyosón, miközben a hajába túrt. Egy fekete trikó és farmernadrág volt rajta. Yixing tekintete az idősebb testére tapadt, majd hirtelen az ölében levő kézfejére. Megköszörülte a torkát és beszélni kezdett, mielőtt még a kedvese felfigyelhetett volna az ajándékra. 

- Van valamim számodra. - Visszatartott lélegzettel figyelte, ahogy Kris megtorpant a csomagot látva. Teljesen ledermedt. 

A fiatalabb zavartan vakargatta a füle mögötti bőrfelületet, miközben újra megszólalt. 

- Nem túl nagy ajándék, és ha nem tetszik, nem kell megtartanod. - Hallotta, ahogy a férfi hangosan kifújja a levegőt, majd rápillantva meglátta az ajkait díszítő mosolyt is. 

- Nagyon szépen köszönöm, Yixing. 

A fiú arrébb húzódott a kanapén, hogy a kedvese leülhessen mellé. 

Kris a kis csomagért nyúlt, a hosszú ujjai óvatosan bogozták ki a szalagot, majd fejtették le az ajándékról. A csomagoló véletlenül elszakadt, ahogy megpróbálta finoman levenni a dobozról. Még a levegő is bennrekedt a tüdejében a szakadó papír hangjának hallatán. 

A kis doboz belsejében egy kézzel készített kép volt; halványszürke vonalak formálták meg a két férfi arcát, miközben csókot lopnak egymástól. Kris erős tenyerei megragadták a fiatalabb arcát, így húzva közelebb őt. Yixing a felsőjébe markolt, míg szorosan ölelték egymást, 

- Yixing, ez gyönyörű. - A fiú orcáira halvány pír kúszott a bóknak köszönhetően. 

- Nem túl nyálas? - Kris nevetve rázta meg a fejét.

- Nem jutok szavakhoz, egyszerűen tökéletes - felelte, majd az ajkaihoz húzta Yixing egyik kezét, és mosolyogva, gyengéd puszikat adott minden egyes ujjbegyére.


Megjegyzések

  1. Sziaa.~

    A nap folyamán már sokadjára olvastam el, és mindig ugyanaz lett a vége: Olvadozva pofoztam magam, hogy nekem egy ilyen cukiság is marhára tetszik.xD Nem mondom azt, hogy a pici, Kray imádó szívem megbocsátott annak, hogy folyamatban oltogatod őket, de lényegesen jobb kedvre derültem miatta. Épp ezért nagyon örülök neki, hogy lefordítottad! :3 Köszönöm!

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D
      Ahh, csak azért oltogatom őket, mert jókat lehet nevetni a reakcióidon. xD De amiért annyit szívattalak velük, gondoltam, muszáj valahogy kárpótolnom téged. :D
      Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy írtál. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)