Nem elég akarni (Carl/Sophia)

Páros: Carl x Sophia / Carl x Enid / Ron x Sophia
Érintett sorozat/képregény: The walking dead
Korhatár: -
Figyelmeztetés: -


Carl tíz centivel alacsonyabb volt Sophiánál, a haja idétlenül állt - túl rövid volt és sárdarabkák száradtak néhány tincsére. A lány ki akarta söpörni a piszkot, de ahogy felemelte a kézfejét, észrevette, hogy a körmei olajfoltosak. Inkább zsebre tette a kezeit.

Carl sokat sírt Judith születése után, mindig csak éjszaka. Sophia a zárkát takaró lepedőn keresztül hallotta a szipogását, mikor a folyosón sétált. Szerette volna átölelni, a sála szélével letörölni a könnyeit és azt a dalt dúdolni neki, amit a húgának is szokott. De inkább visszament aludni.

Carl több mint húsz centivel magasabb volt Sophiánál. Egy nagy kődarabon ült, míg a lány a haját vágta, a feje teteje Sophia álláig ért. Rágcsálók szaladtak az avarban és Carl ujjai az ölében pihenő kalap peremét piszkálták. Sophia lesöpörte a felsőjére tapadt hajszálakat, még azután is a vállain tartotta a tenyereit, hogy az összeset eltüntette. Nem látta Carl arcát, nem is akarta. Összegyűjtötte a bátorságát és előre hajolt, az ajkai pár centire voltak a fiú tarkójától. Meg akarta puszilni, de hallotta a többiek közeledését, így elhúzódott és remélte, hogy nem érezte, milyen közel volt hozzá.

Carl sebes kézfeje erősen markolta Sophiájét. Olyan sötét volt a kis gardróbban, alig volt levegő és az ajtó túloldalán lévő kóborlók motoszkálása rémisztő volt. A lány meg volt róla győződve, hogy nem élik túl azt a napot. Mindennél jobban szeretett volna Carl mellkasához bújni, hogy legalább egyszer a nyakába csókolhasson, de annyira félt, hogy még csak rá sem mert nézni. Inkább csak hagyta, hogy tovább markolássza a kezét és várt, míg a többiek értük nem jöttek.

Carl haja túl hosszú volt, nem tetszett Sophiának, de a mosolya még mindig elbűvölte. A fiú egy csokoládészeletet vett elő a zsebéből, hónapok óta nem láttak édességet. Felszakította a csomagolást és kettétörte a rudat, az egyik fele nagyobb volt. A kisebbet a szájba vette, a másikat Enid kezébe nyomta. Sophia ki akart rohanni a szobából. Ki akarta kapni a csokit Enid ujjai közül, mert úgy érezte, neki járna. Le akarta venni Carl fejéről azt az idióta kalapot, hogy addig üsse vele, amíg rá nem jön, hogy megbántotta őt. De Ron látta, hogy mennyire sóvárog az édesség után, így neki adta a sajátját, pedig mogyorós volt, a kedvence. Sophia elszakította a tekintetét a Carl kezében lévő papírdarabkáról, ami pont olyan megtépázott volt, mint a szíve, és inkább Ronnal osztozott.

Carl szomorú volt. Enid hajgumiját szorongatva ült az ablakban, mintha őrködne, de nem kóborlók után kémlelt. Iszonyatosan meleg volt aznap tavaszhoz képest, így Sophia vízzel teli műanyag flakont vitt neki. Carl hevesen kortyolt, annyira, hogy vízcseppek folytak végig az állán - a lány le akarta csókolni őket. Sophia keze remegett, mikor a szerelme ingébe markolt, és olyan gyorsan érintette össze a szájukat, hogy Carlnak esélye se legyen kitérni előle.

Sophia szíve kivirágzott, mintha csak a fiú szája szegletében megbúvó vízcseppekre lett volna szüksége; úgy érezte, hatalmas tulipánok és orgonák szökkentek szárba és hirtelen olyan gyorsan megnőttek, hogy a mellkasának préselődtek. Szirmok lágyságát érezte a nyelvén, mikor a fiú újra megcsókolta.

Ron a küszöbön állt, azt akarta, hogy ráomoljon az ajtókeret. Ki akarta rángatni Sophiát a szobából, hogy odaadhassa neki a csokornyi orgonát, amiért az erdőn túlra gyalogolt, bár már szinte szétmorzsolta a szárakat. El akarta őt hurcolni onnan, hogy az istálló mögötti hűvösben elfelezzenek egy Snickers-t - már napok óta tartogatta -, de inkább megfordult és egyedül indult el. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)