Hőség (Kris/Lay)

Páros: Kris (Yifan) x Lay (Yixing) 
Érintett banda: EXO 
Korhatár: 12 
Figyelmeztetés: Fiú x fiú szerelem


Már késő éjszaka volt; a Hold fénye beszűrődött a redőny rései között, hogy ezüstös mintákkal díszítse a hálószoba falait. Hűvös szellő táncoltatta a függönyöket, majd beljebb lopakodva simogatta Yixing bőrét. A fiú fedetlen hátán apró izzadságcseppek díszelegtek, melyeket a nyári levegő csalogatott elő. Felhevült testén kellemes borzongás futott végig, ahogy megérezte a cirógató fuvallatot.

Yifan az ágy másik oldalán fekve nézte szuszogó kedvesét.

Az ilyen meleg nyári estéken nem tudott aludni - habár a szemei majd' leragadtak, képtelen volt álomba szenderülni a hőség miatt. Ilyenkor általában csak forgolódva panaszkodott magában, néha-néha kiment a fürdőszobába, hogy kevéske hidegvízzel próbálja lehűteni magát vagy esetleg a telefonját birizgálta.

Most éppen önmagát átkozta, amiért még mindig nem vett ventilátort. Mikor már úgy érezte, hogy elevenen megfő, halkan kiosont a szobából; nem akarta felébreszteni a kedvesét a nagy kínlódásával. Lassan, lépkedett a konyha felé, csupasz talpai nesztelenül simultak a parkettához. A fürdőszoba küszöbe mellett elhaladva elgondolkodott azon, hogy vesz egy gyors zuhanyt, hátha az segít rajta, de mivel már túl fáradt volt, elvetette ezt az ötletet. Végül elérte eredeti "úti célját", a hűtőt. Fáradtan nyitotta ki az ajtaját, hogy érezze a készülékből áramló hűvöst. Habár a hűtőszekrény magas és keskeny volt, Yifannak kicsit össze kellett görnyednie, hogy arcát is érje a fagyos levegő. Percekig csak ott állt, mozdulatlanul, csukott szemekkel élvezve a kellemes hőmérsékletet.

Eközben Yixing ébredezni kezdett. Ajkai kissé kicserepesedtek a szárazságtól, torkát pedig furcsán csiklandozta a szomjúság. Jobb karját kinyújtva simított végig a lepedőn, hogy elérje Yifant, azonban akárnyennyire is tapogatózott, nem találta kedvesét. Szomorúan vette tudomásul, hogy szegény már megint nem tud aludni, így másnap biztosan fáradt lesz. Kissé támolyogva tolta fel magát térdelő helyzetbe, majd fáradt léptekkel Yifan keresésére indult.

A konyhában talált az elkóborolt férfira, aki éppen görnyedten hajtotta fejét a nyitott ajtajú hűtőszekrénybe. A vékony boxer által takart testet halvány, kékes fény világította meg, így Yixing minden porcikáját láthatta annak ellenére is, hogy egy lámpa sem volt felkapcsolva a helyiségben.

Óvatosan párja mögé lopakodott, és finoman átölelte, mire Yifan kiegyenesedve nézett hátra. Egyikőjük sem szólalt meg, csak a hűtőszekrény halk zúgása hallatszódott a konyhában.

Yixing orrával cirógatta a férfi lapockáját és vállát, míg meleg tenyereivel lapos hasát simogatta. Yifan bőre már szinte jéghideg volt, így bal kezét elhúzta kedvese pocakjáról, hogy karján végigsimítva elérje a hűtőszekrény fogantyúját markoló kézfejét. Aprót hátra lépve húzta magával Yifan testét, míg bal kezével behajtotta a készülék ajtaját. Nem akarta, hogy megfázzon.

Az idősebb megfordult a gyengéd ölelésben, majd kissé rekedtes hangon megszólalt.
- Miért keltél fel? Szomjas vagy? - Yixing bólintott.
Yifan elengedte őt, a konyhaszekrényhez sétált, és kivett egy üvegpoharat, amit aztán teletöltött csapvízzel. A nagy pohár egészen kicsinek tűnt a hatalmas tenyerében.

Óvatosan átnyújtotta a vizet a szerelmének, aki hatalmasakat kortyolva itta ki a pohár tartalmát; ádámcsutkája fel-le ingázott nyelés közben.

Miután Yixing megszűntette a torkát bizsergető szomjúságot, mindketten visszaballagtak a hálószobába. Lomha mozdulatokkal feküdtek a matracra, hogy visszaaludhassanak.

Yixing távolabb húzódott kedvesétől; nem akarta, hogy melege legyen. Hasára feküdve hunyta le a szemeit, és szorította magához kedvenc kispárnáját.

- Szép álmokat, Yixing - suttogta az idősebb, de választ nem kapott. Halk, egyenletes szuszogás töltötte meg a szobát, így jelezve, hogy kedvese bizony ismét az igazak álmát alussza.

Megjegyzések

  1. ohh~~
    Nagyon édes lett ^^ Tetszett, ahogy leírtad a dolgokat :3 Úgy örülök, hogy mégegy történetet írtál ^^ Komolyan gyönyörűen fogalmazol, bárcsak így tudnék *___*
    ohh igen a nyári hőség~ de ismerős O_O
    Hát most nem írtam túl sokat, bocsi :cc
    Remélem, hogy hamarosan egy hosszabba is hozol :D *múltkor is ezt írta, de máshogy nem tudja megfogalmazni*
    Seungji Yoosu, aki most lusta bejelentkezni xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem gond, hogy nem írtál sokat, én pár szóval is megelégszem, úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy szántál egy kis időt arra, hogy elolvasd és írj :D Örülök, hogy tetszett *-*

      Törlés
  2. Nagyon tetszenek az ilyen írásaid. Alig történik benne valami, de még is olvasva egy több fejezet bontakozik ki bennünk. Mondhatni látjuk az előzményeket. Mikor elöszőr nem találták magul mellet a párjukat az éjszaka közepén mert annak melege volt és nem tudott aludni. Vagy csak felébredik azért mert megszomjazott. Olyan régóta lehetnek együtt, hogy szinte szavak nélkül is megértik egymást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit féltem, hogy mivel semmi izgalmas nem történik benne, unalmasnak fogjátok gondolni, szóval nagyon örülök, hogy tetszett. :D Köszönöm, hogy elolvastad és írtál. :3

      Törlés
  3. Hoohohohhh... :D Eljutottam ide is. :D
    Amúgy meg olyan kis kellemes, lágy, mesélő stílusod van, tetszetős nagyon. Nem értem, hogy aki így tud írni, miért szereti annyira az én írásaimat, bár én csak örülök neki. :D Köszönöm szépen, hogy olvashattam tőled egy újabb saját történetet. Máskor is kérek ám ilyet. :D
    (Amúgy kicsit nekem szembetűnik - vagy lehet csak én látom így -, hogy sok angol történetet olvasol, vagy legalábbis a sok fordítás miatt ez megbélyegzi a stílusod. Mármint ezt nem azért mondom, mert rossz, csak úgy észrevettem. :D Minden írónak van valami irányvonala; akaratlanul is befolyásolják a környezeti tényezők, és ettől lesz jó a "saját stílusa". Ügyes vagy, csak így tovább.

    Kiri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik *-*
      Azért olvasom az írásaidat, mert hihetetlenül jók, és imádom őket *O*
      Köszönöm, hogy elolvastad és írtál :D

      Törlés
  4. Szia!
    Vègre elolvastam az általad írt két oneshotot is és csak gratulálni tudok. Nagyon tetszett mindkettő, szerintem nyugodtan folytathatod az ilyen rövid vagy akár hosszabb történetek írását (bár kicsiben kell kezdeni).
    Szép vàlasztékos a fogalmazàsod és nagyon kellemes légkört teremtesz a leírtakkal.
    Szóval bátran irogass lesznek, akik elolvassák. Köszönöm, hogy olvashattam. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy elolvastad. :) Örülök, hogy tetszettek, jó érzés olvasni a kedves kommentedet. :3 Köszönöm szépen a bíztatást is :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)