Some like it small (Chanyeol/Kai) (+18) {fordítás}

Eredeti történet: Some like it small (a legelső)
Író: exopromptmeme
Páros: Kai (Jongin) x Chanyeol/Sehun x Suho (Junmyeon)
Érintett banda: EXO
Korhatár: 18
Figyelmeztetések: Fiú x fiú szerelem, szexuális tartalom


Jongin rengeteg dolgot szeretett Chanyeolban. Szerette, hogy nem tudta kordában tartani az arcizmait, így állandóan vigyorgott vagy furcsán grimaszolt. Szerette az óriási, elálló füleit, amiket ő minden adandó alkalommal eltakart. Mikor eltűnt egy-egy fiú sapkája, teljesen biztos volt, hogy később a magas rapper fején bukkant fel újra. Jongin szerette, hogy az ujjai milyen kényelmesen simultak Chanyeol tenyerébe. Szerette, ahogy az összekulcsolt kezeik lágyan ringatóztak séta közben. Szerette a mély, férfias hangját...

Jongin tényleg rengeteg dolgot szeretett Chanyeolban.

De amit legjobban szeretett, az a rapper férfiassága volt. Mikor csapatként összeköltöztek a tagok, Sehun már a legelső héten kíváncsiskodni kezdett a többiek méreteit illetően. Chanyeol testfelépítése alapján olyan férfinak tűnt, akinek bizony van mivel büszkélkednie, de soha senki nem látta őt meztelenül. Hónapokkal azután, hogy elkezdődött ez az összehasonlítgatás, Jonginnak végre sikerült Chanyeol nadrágjába férkőznie - igaz, az idősebb kérésére csak teljes sötétségben. Azonban az ujjai nem egészen olyat tapogattak ki, mint amire számított; jóval kisebb volt, mint hitte még úgy is, hogy már teljesen merev volt. A fiatalabb egy szót sem szólt, elbűvölve játszadozott Chanyeol férfiasságán hűvös ujjaival, majd forró ajkaival.

***

Jongin térden állva, alsóajkát beharapva nézett könyörgő szemekkel az idősebbre. Tudta, hogy a kedvese nem szereti így, túl világos van, még az elhúzott sötételőkön keresztül is rengeteg fény áramlik a szobájukba, mégis előtte térdelve kérlelte. Orra hegyével cirógatni kezdte ruhával fedett ágyékát, majd óvatosan megharapta a kemény húst. Az idősebb lélegzete elakadt, Jongin pedig örömittasan vigyorgott. Chanyeol nem lökte el a kezeit, miközben lehúzta az alsónadrágját; a ruhából kibújtatott merevedése mélyvörös színben pompázott, tetején apró előváladékcseppek csillogtak. Jongin az idősebb arcát figyelte, hogy láthassa résnyire nyílt ajkait, mikor végignyal hosszán. Nyelvével cirógatta Chanyeolt, majd miután erősen megszívta makkját, teljesen magába fogadta. Könnyű volt kényeztetni a fiút, hiszen nem volt túl nagy, így Jongin sohasem öklendezett vagy köhögött, mikor elmerült a szájában. Az orrát apró szőrszálak csiklandozták, ahogy ajkai elérték Chanyeol férfiasságának tövét. A fiatalabb kéjesen hümmögve élvezkedett, imádta ezt csinálni.

Chanyeol mély nyögései szaporább tempóra bíztatták, így feje egyre gyorsabban mozgott fel-le kedvese ölén, gyakorlott mozdulatokkal engedte ki a szájából, majd fogadta vissza. Legszívesebben egész álló nap ezt csinálná - ha Chanyeol hagyná neki. Az érzés, ahogy a merevedése a nyelvéhez simul és a torkának ütközik sokkal jobban felizgatta, mint bármelyik férfi, akivel azelőtt dolga volt. Nem volt könnyezés és öklendezés, mint a többieknél, csak bizsergés, ahogy a szájpadlásához simul a kidagadt erekkel díszített testrész. Nyögdécselve markolta meg saját férfiasságát a durva farmeranyagon keresztül, majd megpróbálta letolni magáról a zavaró ruhadarabot. Mikor felemelte a fejét, arra számított, hogy Chanyeol majd tarkójánál fogva visszanyomja őt, és a haját markolászva löki magát a szájába, de ő ehelyett felhúzta és a matracra lökte.

Fürge ujjak gombolták ki Jongin nadrágját, és fehérneműjével együtt rántották le. Szerette, mikor így viselkedett. Úgy érezte, Chanyeol hatalmas kezei mindenhol ott vannak; egyikkel a haját markolászta csókolózás közben, míg másikkal az ágynemű gyűrődései között bújkáló sikosítót kereste. Éjszaka Jongin olyan hevesen mozgott Chanyeolon szeretkezés közben, hogy mire elérték a gyönyört, már csak egy gyors törölgetésre futotta az erejükből, majd álomba zuhantak, így még a tégelyt sem pakolták el.

Chanyeol hosszú, sikamlós ujja hirtelen csúszott Jonginba, mire ő magasabbra emelte a csípőjét egy kéjes morgás kíséretében. Az idősebb le akarta csillapítani heves párját, így nyelvét az ajkai közé vezette, majd kihúzta; gyors mozdulatokkal hatolt újra és újra a fiú szájába, míg az rá nem harapott a nyelvére, hogy erősen szívni kezdje azt. Jongin provokatívan nézett párja szemeibe, így kérve őt, hogy többi ujját is használja. Hangos nyögés szakadt fel a torkából, ahogy a hosszú, csontos ujjak tágítani kezdték megfeszült izomgyűrűit és simogatták őt belülről. A felkészítés nem túl időigényes munka, ha nem egy olyan vastag merevedéssel készülnek beléhatolni, amivel mérhetetlen fájdalmat okoznak, így hamar még többet akart.

A fiú ajkait megkönnyebbült sóhaj hagyta el, mikor Chanyeol kihúzta ujjait, és beléhatolt. Felhúzta a lábait, hogy combjaival közelebb húzza magához párja csípőjét, hiszen minél mélyebben akarta magában érezni. A rapper mindig igazi úriemberként viselkedett az ágyban, mozgás előtt várt egy kicsit, nehogy kedvesének kellemetlen legyen - még akkor is, mikor Jonginnak nem igazán volt rá szüksége. A fiú csupán egy leheletnyi fájdalmat érzett, így szinte rögtön mozgatni kezdte a csípőjét, kezeivel pedig Chanyeol hátát és vállát markolászta. 

Néha - mint például ez alkalommal is - az idősebbnek kellett néhány másodperc, hogy összeszedje magát. Habár Jongin volt alul, ez nem tántorította el őt attól, hogy irányítani akarjon; erősen lökte magát Chanyeol mozdulatlan csípőjéhez, és minden egyes hangos csattanásnál hatalmasat nyögött. A rapper méretei ellenére is olyan élvezetet nyújtott neki, mint senki más. Ő volt messze a legjobb szerető, akivel valaha lefeküdt, ezt pedig mindig szóvá is tette - szerette zavarba hozni vele az idősebbet.

Végül Chanyeol kissé nehézkesen, de párja tempóját felvéve mozogni kezdett. Jongin a fiú bőrébe mélyesztette a körmeit, mire az felmordult. A mély, hörgésszerű hang megborzongatta a fiatalabbat; szerette Chanyeol domináns, állatias viselkedését is.

A rapper megragadta Jongin combjait, majd felemelte altestét a matracról, miközben ő maga feltérdelt. A fiú nyitott szájjal zihált és nyögött, sokkal jobban élvezte ebben a pozícióban, ahogy Chanyeol mozgott benne. Kéjtől felforrósodott teste hirtelen remegni kezdett. Mikor úgy érezte, hogy egyre közelebb kerül az orgazmushoz, merevedésére fogott és simogatni kezdte magát. Tette még hevesebb tempóra ösztönözte az idősebbet.

Jongin combjai remegni kezdtek, mikor a kezével már a ritmust sem tudta tartani; hangos, elnyújtott kiáltás szakadt fel torkából, ahogy megfeszült hasfalára élvezett. Chanyeol elszántan mozgott tovább, míg párja kábultan pislogott rá. Izmai egyre többször feszültek meg, végül egy gyors mozdulattal kicsúszott Jonginból, és a már piszkos hasára engedte élvezetét. Mindketten jobban szerették, ha Chanyeolt a fiúban éri utól a gyönyör, de még programjuk volt aznapra, és a fiatalabb sajnos már jópárszor megtapasztalta, hogy nem a legkellemesebb érzés mosdatlanul próbálni.

Ez pedig azt is jelentette, hogy a szokásos szetetkezés utáni összebújásra sem futotta már az idejük. Pedig Jongin órakon keresztül képes lett volna a szerelme ölelésében pihengetni.

Chanyeol egy gyors csók és bájos vigyor után öltözésre bíztatta kedvesét. Mindketten igyekeztek eltüntetni a "nyomokat"; ujjaikkal átfésülték a kócos hajukat és megigazították a ruháik gyűrődéseit.

Habár Jongin enyhe, szúró fájdalmat érzett, egyáltalán nem akadályozta a mozgásban. Minden tekintetben tökéletes volt számára Chanyeol mérete.


***

Már majdnem újra egymásnak estek a konyhában, mikor Sehun megvető tekintetével találták szembe magukat.

- Nem tudnátok nem minden egyes nap csinálni?

- Irigykedsz? - kérdezte Jongin pimaszul.

Abban a pillanatban Junmyeon tűnt fel mögöttük, kissé sántikálva. Már több mint egy napja bicegve járt-kelt. Halvány mosolyt küldött a többiek felé, majd kikerülve a két vinnyogó fiút, óvatosan leült az asztalhoz.

- Jun? - szólt Sehun negédes hangon, puhatolózva.

- Ne érj hozzám! - morgott az idősebb.

- Bocsánat...

- Talán inkább Chanyeollal kellene összebújnom. Nem úgy tűnik, mintha Jonginnak fájdalmat okozna.

Sehun tátott szájjal, döbbenten meredt párjára, míg az emlegetett fiú a saját nyálát félrenyelve köhögött. Jongin hozzá hajolt, majd egy gyors puszi után ágyékára simított.

- Ez mind az enyém.


Megjegyzések

  1. Wáááá nekem Channie~ Minden hogy tetszik. Ruhában, ruha nélkül. Elálló fülekkel vagy a nélkül. Fekete felsőben vagy lilában. Az pedig, hogy mekkora neki annyira nem érdekel, mert a teljesítmény a fontos! Kai-nak is és nekem is! :D Szeretem ezt a párost nagyon jó lett!
    Sehun meg mit pofázik, mikor szegény Leader alig tud menni? Lehet, hogy a KaiYeol páros hangos, de legalább JongIn tud utána járni...Mindegy is!
    Köszi a fordítást! Hajrá a többivel. (bár tudom, hogy sokan kérnek tőled ;)
    By: Atina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinte tudtam, hogy így is tetszik majd xD (Most látom, hogy a neved is átírtad :D *pacsi*)
      Én még sosem gobdolkodtam ezen a pároson, de így nagyon tetszenek *-*
      Sehun még kis tapasztalatlan, majd belejön xD
      Köszi, hogy elolvastad és írtál :3 <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)