Take a dirty picture for me (Suho/Sehun/Tao) (+18) {fordítás}

Eredeti történet: Take a dirty picture for me
Író: mydeepest-thoughts
Szereplők: Suho (Junmyeon) x Sehun x Tao
Érintett banda: EXO
Korhatár: 18
Figyelmeztetések: Fiú x fiú  szerelem, szexuális tartalom, daddy!kink


Különböző hotelekben laktak, eltérő napirendjük volt más-más országokban, mégis mindig szakítottak egymásra időt - még ha csak egy hangfelvétel volt is Zitao nyögéseiről, vagy egy videó Sehunról, ahogy mélyen saját magába vezeti az ujjait, esetleg egy kép Junmyeonról, ami semmit sem hagy a képzeletre.

Még az olyan egyszerű dolgokat is megosztották egymással, mint a fotót, ami Sehunt ábrázolja fellépés előtt a mosdóban nadrágba bújtatott kézzel. Zitao már megtanulta, hogy nem szabad nyilvános helyen megnyitnia a fiú üzeneteit. Nem mintha Junmyeonéi jobbak vagy ártatlanabbak lettek volna. Míg a maknae tettekkel tüzelte fel őt, pajkos tettekkel vette el az utolsó csepp józan eszét és önkontrollját is, addig Junmyeon inkább szavakat használt.

"Apuci az ő kicsi drágájára gondol. Hiányoznak az ajkaid, ahogy körülölelnek, miközben a szádba veszel és ahogy harapdálom őket."

"Hallottam az új dalodat. Olyan büszke vagyok rád, édes. Emlékezz, a jó gyerekek jutalmat kapnak! Kiérdemelted. Mint mindig."

"Drága, olyan gyönyörű vagy."

"Szeretlek, Tao."

Zitao pedig... Zitao csak olvadozott. Ezernyi csillagnak és gyertyák százainak fényével izzott Junmyeonért, apuciért, csakis érte.

Óvatosnak kellett lenniük. De Sehun szeretett pengeélen táncolni, imádta az izgalmat. Szerette megmutatni a világnak, hogy mi az övé, hogy ki tartozik hozzá. És nem számított, hogy apuci hányszor büntette meg őt, hogy hányszor hagyta el az ajkait az, hogy "nem, Sehun" vagy "később még beszélünk erről", ő sohasem figyelt igazán ezekre a szavakra. Minduntalan fényképeket készített magukról, Junmyeonról, majd feltöltötte az internetre, mert "Mindenkinek tudnia kell, hogy az én apucim vagy, hyung. Az enyém és Taozié".

Zitao sokkal visszafogottabb és megfontoltabb volt. Ő figyelt Junmyeonra, nagyon is. Talán így, másképpen próbálta kifejezni a ragaszkodását, azt hogy a szerelmei igenis csak hozzá tartoznak. Csak ő imádhatta, szerethette és bámulhatta őket. Ő figyelt. Mindig figyelt, mert tudta, hogy ha követi apuci utasításait, akkor jutalmat kap. Akárcsak azon a vakáción, ahol olyan intim és békés volt minden. Ahelyett, hogy apuci bosszúsan grimaszolt volna, amiért megpróbálta lefényképezni őket, csak elmosolyodott, közelebb húzódott Sehunhoz, szorosan megmarkolta a fiú pólóját, és hagyta, hogy ő elkészítse a fotót. A maknae talán már nem is emlékszik az ilyen apró dolgokra, de ő sohasem tudná elfeledni.

Apuci mindig máshogy bünteti őt, mint Sehunt, ezt sajnos már megtapasztalta.

Sehun új üzenetet küldött a csoportnak

Zitao tudhatta volna... már nagyon jól kellett volna tudnia, hogy a fiú egyetlen üzenete sem éppen ártatlan. Mégis azon kapta magát, hogy a telefon billentyűzárának feloldása után megnyitotta az beszélgetést, így a képernyőn felvillanó anyaszült meztelen maknae fotóját bámulta. A ruhái a háttérben lévő asztalon hevertek, a törülközője egy széken lógott, az arcát pedig eltakarta a telefonja, ahogy a tükörképét fotózta.

"Már attól kemény vagyok, hogy rátok gondolok."

A szöveg sem volt kevésbé provokatívabb, mint a kép, dehát mikor is volt olyan, hogy Sehun nem viselkedett velük kihívóan? Zitao képtelen volt válaszolni, a tekintete még mindig a képernyőre tapadt.

Junmyeon volt az első, aki reagált, Zitao pedig - habár nem neki szólt és nem is élőben hallotta - megremegett a választól. 

"Sehun, ne most."

Zitao tudta, hogy Junmyeon nincs Sehunnal, hiszen ő éppen máshol reklámozott egy filmet. Tudta, hogy apuci most valószínűleg a kollégáival vacsorázott valahol, ahogy azt is, hogy ezzel a maknae is tisztában volt. De Sehun szeretett a tűzzel játszani, és imádta, ahogy Junmyeon megperzseli őt.

"Különben mit teszel, apuci? Megbüntetsz? Addig térdeltetsz, míg meg nem tanulom a leckét?"

Zitao lélegzete elakadt.

"Ennél már jobban kellene ismerned, Sehun."

Hét perc telt el, mire Junmyeon folytatta a mondandóját.

"Büntetést kapsz, igen. De utána semmi jutalom."
"Arra a székre fogsz hajolni..."
"...széttárt lábakkal."

Zitao keze a pizsamanadrágjába siklott és alsóneműjén keresztül simította tenyerét férfiasságához. Nem sokszor fordult elő, hogy Junmyeon mocskosan beszélt, ráadásul szerette volna látni, hogy Sehun hogyan viseli a büntetést.

"Száraz ujjakkal fogok beléd hatolni, és egy pillanatra sem fogok hozzád érni ott, ahol a legjobban szeretnéd. Perceken, de ha úgy akarom, akár órákon keresztül csinálom majd ezt veled. El fogom érni, hogy könyörögj, zokogj apuci bocsánatáért."

Zitao ujjai egyre fürgébben cirógatták férfiasságát, a lélegzetvételei ugyanolyan szaporák lettek, mint a csuklómozgása, szinte már fájt neki, hogy nem hallhatta ezeket a szavakat hangosan kimondva. A gondolattól, hogy Junmyeon, apuci ilyen dolgokat ír, miközben másokkal van egy nyilvános helyen majdnem elérte a gyönyört. Majdnem.

"Nem fogom hagyni, hogy elélvezz. Apuci el fog, nem is egyszer, de neked kizárólag csak azt engedem meg, hogy a szádba vegyél."

Zitao mozdulatai egyre rendezetlenebbek lettek, ahogy elképzelte, hogy apuci ezeket teszi a fiúval.

"És Taozi végig fogja nézni mindezt, hallani fogja, ahogy könyörögsz értem. Mert veled ellentétben ő jó fiú, aki hallgat apucira."

Zitao azon nyomban elélvezett; összepiszkította a kezét, végigspriccelte a pólóját, enyhén átitatta vele a szövetet, így még az alatta bújkáló bőre is ragacsos lett. Az egyik kispárnájába harapott, hogy elnyomja a nyögéseit. Jó érzés, mikor apuci megdicsér. Zitao jó fiú, mert próbálkozik, igazán próbálkozik. Elárasztotta őt a büszkeség.

"Taozi, csekkold a Weibót!"

Ez volt aznap az utolsó üzenet a csoportban, Zitao pedig megremegett, mert jól tudta, hogy Junmyeon be fogja tartani az ígéretét.


Megjegyzések

  1. Azt a hét meg a nyolcát...
    Ez nagyon huncut volt meg kell hagyni :)
    Nem is nagyon részletezném, én is imádtam. Még egy határon belül volt, ami még nem rémít el az ilyesmitől. Köszi h fordítottad!:)

    Xiumaru^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. :D Pedig azt hittem, ez már sok lesz neked. xD Köszönöm, hogy elolvastad és írtál. :3

      Törlés
  2. Ohhh~~ hát ez nagyon tetszett *O* és tökéletes volt az időzítés is :3
    imádom, hogy ilyen végletekről írsz/fordítasz és asdfg
    Eddig igazából Suhot max Chennel vagy Layjel párosítottam, de woow.. érted xD
    Köszönöm hogy olvashattam *___* :333 ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. ;) És köszönöm, hogy írtál. :3

      Törlés
  3. Sziaa.:D

    Csak eljutottam odaig, hogy irjak is.xD Tegnap meg este elolvastam, de nem sok kedvem volt hozzaszolni.><
    Hat en eskuszom megneztem volna a rosszalkodo Sehunt.xD Valahogy sejtettem, hogy egy ilyesmi Junmyeont szerepet forditottal - hogy is gondolhattam volna masra.:D Taora meg nem tudok mit mondani.xD En ennel sokkal kihivobbnak nezem, szoval meglepett, hogy o a 'nyugisabb'.:D
    Koszonom a forditast - legalabb egy apuci Junmyeonban is volt mar reszem.:D

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D
      Junmyeont mindenhogy imádom, de tény, hogy az apucis szerepek jobban tetszenek. :D Köszönöm, hogy elolvastad és írtál. :3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)