Kris drabble {fordítás}

Eredeti történet: Kris drabble
Író: Admin J (overdosed-for-exo.tumblr.com)
Páros: Kris (Yifan) és Te
Érintett banda: EXO
Korhatár: 12
Figyelmeztetés: -



Ha előre tudtad volna, hogy versengened kell majd a plüssgyermekével, Ace-szel, a kalóz alpakkával, talán szántál volna még pár pillanatot gondolkodásra, mielőtt egyetértettél Yifannal, hogy magával kellene hoznia a kitömött állatkát a vakációtokra. Végül a válasz egyértelművé vált; ahhoz, hogy Fanfan karjaiba kerülhess, előbb neked kell magadhoz szorítanod Ace-t. Bár egy idő után el kellett ismerned, hogy jó érzés magadhoz ölelni az aranyos, kis alpakkát. A visszafelé vezető úton, míg a reptéren várakoztok, még nagyobb szükségét érzed, hogy magad mellett tarsd Ace-t. Yifan olyan imádnivalónak tűnik már amúgy is a puha, kék sálával, a kis copfocskájával és a nagy szemüvegével.

Valószínűleg a kis, bolyhos kalóznak nem kellene veletek tartania a nászúton, hogy ne legyél féltékeny és csak téged ölelhessenek azok a karok. Egyértelmű és biztos fenyegetést jelent az, hogy a vőlegényed és az ő plüsse a cukiságukkal talán felrobbantják a szívedet, az pedig elfogadhatatlan lenne. Azok az ölelések csak téged illetnének.


Megjegyzések

  1. Sziia.^^
    Hát ez nagyon aranyos kis fordítás lett. WuFan és az alpakkája alapjáraton is levesz a lábamról, hisz' túlontúl aranyos az összkép, amikor nála van.*^* Az egész nagyon jól el lett találva és elloptad vele a pici szívem~.
    Köszönöm, hogy olvashattam.:3

    Ai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3

      Ah, tudtam én, hogy te is elolvadsz a két kis cukiság gondolatától. *o* Imádom azt a lányt, aki ezt a sztorit is írta, olyan jó kis fluffokat alkot. <3
      Höhöh, felírom magamnak ezt a piros pontot, és beváltom, ha majd mérges leszel rám. xD
      Köszönöm, hogy írtál. :3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)